GallerySport

TRANSPORTI FALAS NË TËRË KOSOVËN, SHQIPERI DHE MAQEDONI.

TRANSPORTI FALAS PËR PRODUKTET PA ZBRITJE..

/

Si mund të porosis?

Në ueb faqen tonë ju mund të porositni të gjitha produktet përmes Messenger, Whatsapp apo Instagram.

gallerysportks

Për qdo pakjartsi, ju mund të na dërgoni email, mesazh në rrjete sociale apo të na telefononi.

Per sa kohe mberrin porosia ime? – Dërgesa në Kosovë mbërrin brenda 24 apo 48h, ndërsa në Shqipëri dhe Maqedoni brenda 3 ditëve.

Sa kushton transporti? – Transporti është falas për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Vërjetje: Produktet qe janë me zbritje – transporti falas nuk është i përfshirë.

Ndërrimi i numrit apo produktit – Ne ofrojmë zgjidhje nëse ju duhet ta ndërroni produktin ose numri nuk është i duhuri për ju. Pagesa për këtë shërbim është 2€ brenda Kosovës, kurse për në Shqipëri është 5€ dhe Maqedoni 7€.

Shopping cart close