GallerySport

TRANSPORTI FALAS NË TËRË KOSOVËN, SHQIPERI DHE MAQEDONI.

TRANSPORTI FALAS PËR PRODUKTET PA ZBRITJE..

/
31% OFF In stock

Nike MercurialX Vortex III

Original price was: 49 €.Current price is: 34 €.

KODI: 831954-888

Na shkruaj për më shumë në:

 

[button open_new_tab=”true” color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”small” url=”https://api.whatsapp.com/send?phone=38344177482&text=https://gallerysportks.com/product/nike-mercurialx-vortex-iii/” text=”Whatsapp” color_override=”#25d366″ image=”fa-whatsapp”]

Shopping cart close